Sanitaire Installaties

Kan u bij ons een complete sanitaire installatie verkrijgen?

Zeker en vast: en dit zowel voor uw nieuwbouw als uw renovatieproject. Een sanitaire installatie behoort tot één van de belangrijkste technieken in een woning. Wij willen u hierbij helpen door u te adviseren en dit alles rekening houdend met de timing en het budget. Starten doen we door bij u langs te komen en te luisteren naar wat u wil en verwacht van uw sanitaire installatie.

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Via ons kan u de plaatsing bekomen van:

  • Installatie van nutsvoorzieningen: water- en afvoerleidingen, kraanaansluitingen
  • Installatie van badkamermeubels
  • Boilers: warm waterboilers, individuele gasboiler, elektrische boiler, zonneboiler, keukenboiler
  • Regenwaterpompen
  • Waterbehandelingstoestellen: waterverzachters-waterontkalkers
  • Jacuzzi’s
  • Kleine loodgietersopdrachten

Wat kunnen wij u aanbieden?

Wij kunnen u een totaalconcept aanbieden: vanaf het plaatsen van afvoeren en waterleidingen tot de uiteindelijke afwerking: installatie van sanitaire toestellen (kranen, wastafels, toiletten, douche, ligbad, badkamermeubels, enz…).

Ook de nodige verlichting en ventilatie van de sanitaire ruimte nemen wij voor onze rekening.

Waarvoor kiezen wij?

Bij het installeren of verbouwen kiezen wij voor duurzame producten van de hoogste kwaliteit en dit zowel voor de materialen die zichtbaar blijven als voor de materialen die dat nadien niet meer zijn (bvb. leidingnet), zo kan u heel lang zorgeloos genieten van uw sanitaire installatie.

De werken worden steeds in voortdurend overleg uitgevoerd zodat eventuele aanpassingen probleemloos kunnen gebeuren.

Of misschien steekt u liever zelf de handen uit de mouwen?

Ook hiervoor kan u bij onze firma terecht. U kan bij ons een zelfbouwpakket bestellen. Hierbij krijgt u van ons de nodige begeleiding.

Wanneer u zelf de sanitaire installatie wil plaatsen, vragen we altijd om uw bouwplan. Aan de hand hiervan maken we een offerte voor het zelfbouwpakket. Na uw goedkeuring maken we een legplan op voor alle leidingen en de kraanaansluitingen. Wordt dit plan goedgekeurd, dan stellen wij een zelfbouwpakket samen en leveren we dit ter plaatse op de werf. Daar krijgt u dan ook de nodige uitleg en advies voor een juiste plaatsing van uw installatie. Indien er tijdens de plaatsing nog vragen zijn, kan u ons natuurlijk steeds contacteren. Wij staan steeds klaar met deskundig advies om de installatie perfect te laten verlopen.

Hulp nodig bij andere loodgietersopdrachten?

Wij kunnen u eventueel ook helpen bij kleine loodgietersproblemen zoals het herstellen of vervangen van lekkende kranen, opsporen via camera van verstoppingen, kleine ontstoppingen, enz…

Installatie van nutsvoorzieningen: plaatsing van water- en afvoerleidingen, kraanaansluitingen

Dagelijks voeren wij sanitaire installaties uit dus ook voor uw project kunt u rekenen op onze professionaliteit. Na onderling overleg en goedkeuring starten wij eerst en vooral met het plaatsen van alle waterleidingen en afvoerleidingen, collectoren, kraanaansluitingen volgens een vooraf besproken legplan. Wij gebruiken uitsluitend hoogstaand en duurzaam materiaal.

U bekomt ook steeds een schema waarop alle leidingen uitgetekend staan zodat u nadien nog perfect weet waar precies alle leidingen zich bevinden.

Installatie van badkamers

Ook voor een degelijke badkamerinstallatie kan u bij ons terecht. Badkamers worden stilaan meer dan alleen een plaats waar je snel een douche neemt of je tanden poetst. Het wordt steeds meer een ruimte waar u tot rust komt en kunt genieten na een lange dag. Een mooie, verzorgde badkamer met het nodige comfort en kwalitatieve afwerking kan hiervoor zorgen. Of u nu van een strakke designbadkamer houdt of toch liever eigentijds of misschien een romantische klassieke stijl: alles is mogelijk! Er is steeds een badkamer die perfect voldoet aan uw persoonlijke voorkeur, eisen en budget.

Wij kunnen u ook hier een totaalpakket aanbieden: wij helpen u graag met het plannen en coördineren: van het uitbreken, leidingen leggen over het metsel-pleister-en tegelwerk, verlichting en ventilatie tot de uiteindelijke installatie van het nieuwe sanitaire materiaal. Dit alles kan u gerust aan ons overlaten.

Naast de vormgeving is ook de waterbesparing en de veiligheid belangrijk. Met behulp van thermostatische kranen voor bad en douche worden u en uw gezinsleden beschermd tegen al te hoge temperaturen van het water. Het onderhoud en de gebruiksvriendelijkheid van de kraan wordt door de producenten hoog in het vaandel gedragen.

Sanitaire toestellen en badkamermeubels kunt u kiezen in één van de toonzalen van onze leveranciers. Zij bieden een heel ruim assortiment. Wij regelen -indien gewenst- een afspraak voor u. U wordt er ontvangen door mensen die u graag het nodige deskundige advies geven. Wij willen u eventueel ook hierbij assisteren.

De leveranciers waarmee wij vooral samenwerken: Desco, Van Marcke, Facq.

 

Onze firma staat er garant voor om u doorheen het ganse proces vakkundig te begeleiden met woord en daad.

Meer info?

Voor meer informatie of een offerte op maat, kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.
Wij zijn gevestigd in Mechelen nabij Leuven / Vlaams-Brabant maar werken over heel België en daarbuiten.